Budgetmap online

Doelgroep

Mensen (zowel cliënten als niet-cliënten) die op zoek zijn naar een online tool om hun budget op een eenvoudige manier bij te houden en te beheren.

Doelstelling(en)

  • Digitaal aanbieden van alle rubrieken uit de papieren budgetmap.
  • Mogelijkheid tot het samenstellen van je eigen budgetmap.
  • Aanreiken van een gemakkelijke tool die ervoor zorgt dat iedereen zijn eigen budget op een eenvoudige manier kan beheren via internet.

Voorstelling project

De digitale budgetmap bestaat uit twee delen.

  • In het eerste deel wordt de volledige inhoud van de budgetmap digitaal beschikbaar gesteld. Via het tabblad 'budgetmap' kom je op een pagina waar alle onderverdelingen van de budgetmap terug te vinden zijn. Wanneer je op een van deze onderverdelingen klikt, kom je uit op de digitale versie van de map. Bij elke onderverdeling heb je als bezoeker de mogelijkheid om de pagina's die je ziet alsook het schutblad dat bij deze rubriek hoort, te downloaden en uit te printen. Op deze manier kan je de rubrieken die nodig zijn onderbrengen in een eigen map of meerdere mappen en zo je eigen budgetmap en klasseersysteem samenstellen.
  • Het tweede deel bestaat uit een interactief gedeelte waarbij je als bezoeker - al dan niet in samenspraak met je hulpverlener - een financieel overzicht digitaal kan invullen. Bij 'mijn groepen' kunnen de inkomsten en uitgaven die van toepassing zijn op jouw situatie aangevinkt worden. Via de tabbladen 'IN' en 'UIT' kan het bijhorende bedrag en de periode aangeduid worden. Eenmaal alle kosten zijn ingevuld, krijg je via het tabblad 'budgetoverzicht' een overzicht van alle inkomsten en uitgaven per maand gedurende de periode van één jaar. Dit overzicht kan eveneens per maand of per jaar uitgeprint worden.

Ondersteuning vanuit BIZ

Voor vragen, opmerkingen of bedenkingen kan gemaild worden naar bizoostvlaanderen.be

Kostprijs

Het gebruik van de website is gratis.

Contactgegevens

Team BudgetInZicht

Oude Houtlei 124
9000 Gent
tel. 09 265 04 50
fax 09 265 04 66 
E-mail: biz@cawoostvlaanderen.be